Spelen en leren

Je kunt volop spelen en leren op het kinderpretpark Dinopark Landgoed Tenaxx. Voor alle kids tot 12 jaar is een dagje uit op ons park een dag om niet snel te vergeten. Spelen in de speeltuin, een ritje in ons treintje rond het park, of ben jij een echte durfal en ga je voor de survivalrun? Wil jij graag veel meer over dino’s weten? Dan is het museum Het Dinosaurium the place to be. Bekijk hier echte dinoskeletten en modellen van levensechte dino’s. In Dinopark Landgoed Tenaxx is van alles te doen en te beleven.

Survivalrun

Om het pretpark heen ligt de survivalrun. Dit is een parcours van ongeveer 3 km lang dat je aflegt via diverse hindernissen over heuvels en door modder en water. De hindernissen bestaan o.a. uit: klimnetten, een tijgerbaan, klimtoren, hangbrug en touwbruggen. Meer info

Treintje

Maak gratis een ritje over het kinderpretpark in een écht dieseltreintje!

Pretpark Groningen

Dinostormbaan

Deze geweldige dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang! Hier kun je je volop uitleven en springen, glijden en verstoppen.

Speeltuin

In de speeltuin op ons dinopark kun je lekker klimmen en klauteren. Er is zelfs een kabelbaantje waar je vanaf kunt zwieren.

Gezellig knutselen met Ranger Richard

Op zoek naar de schatten van Tenaxx: edelsteentjes, dinotandjes of dino-eieren! Onder leiding van ranger Richard kun je elk weekend iets anders knutselen: maak een dinohanger met een dinotand of dino-eierschaal, of maak je eigen fossiel! Er zijn altijd weer verschillende workshops. Ter plekke is aangegeven welke workshops er zijn en op welke tijden. Afhankelijk van het weer, vind je ranger Richard binnen in het museum of buiten.

Museum het Dinosaurium

In ons interactieve museum ontdek je spelenderwijs heel veel over de leefwereld van de dino’s. Verbaas je over levensgrote dinomodellen en bekijk echte fossielen en skeletten. Meer info >>