Het leukste pretpark Groningen is zonder twijfel Familieparken Landgoed Tenaxx! Geniet een dag lang van avontuur, ontdekkingstochten en heel veel actie. Voor alle jonge dinofans is dit een uitje om niet meer te vergeten, dus kom langs bij hét dino pretpark van Nederland.

Het pretpark Groningen

Dinofans weten niet wat ze meemaken op ons park! Ga op ontdekkingstocht en ontdek de Triceratops, de Tyrannosaurus Rex of één van de vele andere dino’s. Het park is prachtig aangelegd met unieke bomen en is dus voor jong en oud de moeite waard.

Wist je dat er op Dinopark Tenaxx opgravingen van dinobotten zijn waar we jouw hulp goed kunnen gebruiken? Zoek de eieren van de dinosaurussen of graaf naar botten die groter en veel ouder zijn dan jij zelf bent. Neem vooral ook een kijkje in het interactieve museum, het doel is hier om kinderen spelenderwijs alles te leren over dino’s en de tijd waarin deze dieren leefden.

Tijdens de zoektocht naar dinosaurussen moet je ook zeker om je heen letten op alle bomen in het Arboretum. Hier staan meer dan 4.000 bijzondere bomen uit verschillende werelddelen. Ontdek Azië, Amerika en Europa aan de hand van heel veel bomen. Veel verschillende bomen staan bij elkaar geplant en hier wordt een uitgebreide lijst van bijgehouden.

Kom snel langs in het leuke pretpark bij Groningen om het zelf te ontdekken.

Een gevarieerd en uniek pretpark Groningen

Voor de liefhebbers is er op het park de mogelijkheid om te leren boogschieten. Met kinderen vanaf 4 jaar kun je de bogen erbij pakken en genieten van een sportieve middag. Ben je heel goed in boogschieten? Ga dan voor de rode baan. Hier kun je richten op 32 doelen én deze baan is minder geschikt voor kinderen en beginners, extra uitdagend dus!

In het bos zijn de verschillende doelen ruim opgesteld met 3D dieren van foam, je kunt zelf kiezen van hoe ver je de dieren gaat raken. Er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden aangegeven. Je kunt alle materialen huren, maar ook mag je zelf je eigen materiaal meenemen. Het is een leuk uitje voor iedereen! Naar het pretpark bij Groningen is voor iedere leeftijdsgroep één groot feest, dus kom met de hele familie genieten van één en al plezier.

Op Landgoed Tenaxx is zoveel te beleven, dat dit pretpark Groningen echt voor iedereen een feestje is.

Pretpark Groningen

Familie-uitje in de omgeving Groningen

In de omgeving van Groningen is veel te beleven. Tijdens een warme dag is het perfect om te varen en zwemmen bij Landgoed Tenaxx. Vaar het eiland rond en ontdek de grote vijver. Ook kun je hier heerlijk zwemmen in het water, want het water is officieel erkend als zwemwater en wordt ook regelmatig gecontroleerd.

Er is veel te beleven op het park, zo is er zelfs een opblaasbare dinostormbaan en een rollerbaan. Ideaal als de kinderen even energie kwijt moeten! Stap daarna in het treintje en rijd in de trein rond het pretpark Groningen. Zo kan er even uitgerust worden en kan iedereen bedenken wat de volgende bestemming wordt. Misschien wel het dinomuseum?

Arrangementen pretpark Groningen

Is dit nu echt een uitje dat bij jou en de kinderen past? Dan hebben we hele leuke arrangementen voor grotere groepen, van verjaardagsfeestjes tot schoolreisjes.

Met een verjaardagsfeest naar het dino pretpark

Voor verjaardagsfeesten is dit uitje heel erg leuk, maar wat het nog leuker maakt is natuurlijk een speciaal arrangement! Bezoek het hele park en geniet daarna van een snackmenu voor de hele groep. Ook krijgen de kinderen hier uiteraard lekkere ranja bij!

Op schoolreisje naar een pretpark bij Groningen

Kom gezellig met de hele school naar Landgoed Tenaxx. Hier is zoveel variatie dat ieder kind tot 12 jaar zeker een leuke dag heeft. Rennen op de dinostormbaan, schieten in het dinoschietkasteel, spelen in de speeltuin en misschien zelfs boogschieten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Is een dino pretpark Groningen iets voor jou en misschien wel je familie, de school of het verjaardagsfeest van de kinderen? Kom langs of neem contact met ons op!

Pretpark Groningen