Vanaf 25 maart zijn we weer geopend!

Dinopark Landgoed Tenaxx is een groot bosrijk landgoed waar van alles te zien en te doen is. Er is een bos met levensgrote dino’s die brullen als je ze nadert. Ook is er een dinomuseum met dinoskeletten, -schedels en holografen. Je kunt hier allerlei interactieve educatieve spellen spelen, filmpjes bekijken en edelstenen en haaientanden zoeken en onder de microscoop bekijken. Er is een speeltuin met kabelbaantje en een opblaasbare dinostormbaan. Je kunt dinobotten en -eieren opgraven en een ritje over het landgoed maken in het treintje of in de nostalgische rupsbaan. Er is een grote zwemvijver met een strandje. Je kunt hier roeien en zwemmen. Verder is er een survivalparcours waar je kunt klimmen en klauteren. In het Jachtbos kun je met pijl en boog jagen op 3D dino’s en andere wilde dieren.

In het museum of op het Rangerplein zijn er onder leiding van de Ranger wisselende workshops. Zo kun je je eigen dinopaaslicht, dinohanger, dinokaars of fossielen maken. In het Paasweekend zijn er dino-eierenzoekwedstrijden, paasworkshops en activiteiten bij het kampvuur.

3D boogschieten is niet bij de entreeprijs inbegrepen. Voor de workshops wordt een kleine materiaalbijdrage gevraagd. Bij de entreeprijs is 1 snackmenu (frietjes + 1 snack) inbegrepen.

Via onze Facebookpagina en deze website houden we je op de hoogte.

Graag tot ziens!