Dinopark

Ontdek de geheimen van de dinosauriërs!

In het dinopark staat alles in het teken van de dino. Hier leer en ontdek je alles over dino’s en de tijd waarin ze leefden. Er zijn meer dan 30 dino’s te vinden in het dinopark. Daarnaast zijn er dinoskeletten en schedels op ware grootte te zien in het museum. De kids kunnen in het Krijtwoud op zoek gaan naar de dino’s die daar verscholen staan in het bos. Let op, je kunt zomaar een dino horen brullen…! Ogen en oren open houden dus!

Wil jij een dinoskelet opgraven of met pijl en boog op dino’s jagen? Het kan allemaal in ons dinopark.

Dino-opgraving

Pak een schepje en een kwast en ontdek als een echte archeoloog wat er onder het zand te vinden is!
Wie weet vind je wel een dino-ei of een bot!

Dinotrack

De Triceratops, de Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex… ze zijn allemaal te vinden in de bossen van Landgoed Tenaxx!

In totaal zijn er meer dan dertig dinosaurussen, nagemaakt op ware grootte. Ze staan verscholen in het bos, dus je moet ze wel zoeken. Wanneer je op pad gaat in het Krijtwoud kun je zomaar verrast worden door een spectaculair gebrul. Probeer ze allemaal te vinden!

Opblaasbare Dinostormbaan & Dinorollerbaan

De geweldige dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang! Je kunt klimmen, glijden, je verstoppen en nog veel meer op de stormbaan. En daarna ga je natuurlijk ook nog even van de dinorollerbaan waar je op een sleetje van afgaat.

Dinosaurium

Een interactief museum waar kinderen spelenderwijs en op eigentijdse wijze meer leren over de tijd dat dinosauriërs in Nederland leefden. In museum het Dinosaurium vind je o.a. dinomodellen en -skeletten en fossielen.

lees meer