Dinopark Groningen

Op zoek naar een gaaf en goedkoop uitje met jouw familie, klas of met een kinderfeestje? Kom dan langs bij Landgoed Tenaxx en bezoek het enige dinopark Groningen! Sinds 2 april zijn wij weer open en staan wij te trappelen om jullie te ontvangen tijdens een goedkoop uitje in ons avontuurlijke dinopark.

Dinotrack

dinopark groningen

Altijd al willen weten hoe groot de dinosaurussen waren die vroeger leefden? En benieuwd naar welke soorten er waren in het dinopark? Ontdek de levensechte dinosaurussoorten van eeuwen geleden tijdens een dagje uit met kinderen bij ons dinopark Groningen. Spotten jullie de Triceratops, de Velociraptor en de Tyrannosaurus Rex? Ons dinopark Nederland bevindt zich in de bossen van Landgoed Tenaxx: je komt hier niet drie dinosaurussen tegen, maar wel meer dan dertig!

Gaan jullie de uitdaging aan om alle dinosaurussen te vinden in ons dinopark Nederland tijdens een goedkoop uitje? Het gebrul van de dinosaurussen galmt af en toe door het Krijtwoud. Durven jullie het aan? De dinotrack is de meest spectaculaire ervaring van ons dinopark! Erg leuk om te doen tijdens een goedkoop uitje met het hele gezin.

Tickets Familiepark Tenaxx

Dino-opgraving

dinopark groningen

De kids voelen zich heuse archeologen bij de dino-opgraving op het dinopark Wedde. Vinden jullie de levensechte botten onder het zand van het dinopark Nederland? Graven en scheppen maar! Natuurlijk is er nog veel meer te doen in het dinopark. Bekijk snel welke activiteit jij als eerste gaat doen.

Arrangementen bij dinopark Groningen

Wanneer je met een grotere groep ons dinopark Groningen bezoekt zijn onze arrangementen een perfect idee voor een goedkoop uitje! Organiseer je een kinderfeestje, schoolreisje of familiedag in Groningen? Als je met een groep bent groter dan 8 personen ontvang je van ons een mooie korting. Dat is nog is een goedkoop uitje!

Kinderfeestjes

Voor een uniek kinderfeestje kom je naar het dinopark Nederland! Nadat jullie het dinopark Groningen hebben bezocht, lopen jullie zo door naar alle andere belevenissen op het landgoed. Zeker weten dat dit een kinderfeestje is dat de kids niet snel vergeten. Kosten voor een groep van 8 personen of meer: € 8,50 p.p.  van 1 maand vóór tot 1 maand ná de geboortedatum van de jarige. Dat is nog is een goedkoop uitje! Bij jouw verjaardagfeestje is het dinopark tijdens de normale openingstijden open; van 11.00 tot 18.00. Jullie hoeven niet te reserveren wanneer de groepsgrootte 8-20 personen is!

Bomenpark en miniatuurpark

De mooiste bomen komen jullie tegen in ons bomenpark van het dinopark Nederland! Vanuit hier kan je gezellig door het interactieve miniatuurpark wandelen tijdens een goedkoop uitje. Op het dinopark Nederland vinden jullie bijna 80 miniaturen met een schaal van 1 op 25. Maak hier foto’s zodat jullie hier bijna even groot zijn als de Martinitoren of zelfs groter dan dinosaurussen! Bekende gebouwen en plekken van Groningen komen jullie in het dinopark natuurlijk ook tegen.

Interactief museum

Meer leren tijdens een gezellig en goedkoop uitje met elkaar in het dinopark? Het Dinosaurium leert jullie spelenderwijs over de sauriërs die leefden in Groningen en Nederland! Alvast zien wat je hier allemaal kan doen en leren in het museum bij het dinopark Groningen?

Speel- en leerparken
Dinopark Groningen

Moeten jullie echt even je energie kwijt na het rondlopen over ons dinopark Wedde? Kom dan gezellig langs de dinostormbaan, dinorollerbaan, het dinoschietkasteel of de speeltuin! Hierna stappen jullie in ons treintje dat gratis over het dinopark Groningen rijdt. Zo zien jullie echt veel op één dag in het dinopark tijdens een goedkoop uitje bij onze speel- en leerparken!

Waterpret!

Hebben jullie al een zwemdiploma? Dan mogen jullie varen en zwemmen tijdens een goedkoop uitje in onze mooie zwemvijver bij het dinopark Groningen! Hier kunnen jullie ook nog bootje varen of zwemmen onder toezicht van de volwassene die mee is naar het dinopark Nederland.

Horeca

Honger gekregen van alle indrukken op ons dinopark Groningen? Bij een verjaardagsfeestje krijgen jullie een lekker snackmenu: inclusief frietjes, 2 snacks en ranja. Heerlijk zo’n dag in het dinopark!

Extra: 3D Boogschieten

Jagen op dinosaurussen! Dat doen jullie in het 3D Bogenpark van ons dinopark Wedde met pijl en boog. Er zijn twee parcoursen uitgezet op het dinopark die zowel voor de beginnende als gevorderde boogschieter een uitdaging zijn. Het 3D boogschieten is natuurlijk een hele leuke extra activiteit tijdens een verjaardagsfeestje bij het dinopark.

Schoolreisje

Een schoolreisje dat leerzaam, maar vooral heel leuk is? Kom dan met de klas of school naar dinopark Nederland. Speciaal voor scholen die met 50 personen (incl. begeleiders) langskomen doen wij het dinopark Nederland open vanaf 09.00 uur! Voor schoolreisjes is er een speciaal arrangement voor een goedkoop uitje; € 8,50 p.p. inclusief snackmenu bestaande uit frietjes, 2 snacks en ranja. Lees meer over misschien wel jullie volgende schoolreisje naar het dinopark!

Goedkoop uitje met de familie of je bedrijf

Als je een familiedag of bedrijfsuitje wilt vieren is Familieparken Landgoed Tenaxx the place to be voor een goedkoop uitje! Verken eerst ons mooie dinopark. Zowel voor ouderen als voor kinderen is er genoeg te doen. Opa en oma kunnen het dinopark ontdekken met het dieseltreintje, terwijl de kinderen een wandeling maken door het arboretum. Vervolgens bieden wij de mogelijkheid het bezoek aan ons dinopark compleet te maken met een goed verzorgd barbecue-arrangement. Natuurlijk hebben wij ook voor vegetariërs of mensen met speciale dieetwensen aparte schotels. Informeer naar alle mogelijkheden om een goedkoop uitje met de familie of je bedrijf bij het dinopark Nederland te organiseren.

Tickets Familiepark Tenaxx