Dagje weg Groningen? En hou je van avontuur? Dan is Dinopark Tenaxx het uitje voor jou! Beleef een uniek dagje weg Groningen met het hele gezin dat je niet snel vergeet.

Een dagje weg bij Groningen met het hele gezin

Geniet van een heerlijk dagje weg bij Groningen met het hele gezin. Voor jong en oud is er in ons familiepark wel iets te beleven. Het park is dan ook een ideaal dagje uit met kinderen. Ontdek de dino’s, speel in de speeltuin, kom naar museum het Dinosaurium of doe mee met één van de leuke activiteiten! Let tijdens je bezoek aan ons familiepark ook eens op alle bijzondere treurbomen die je hier vindt.

Dagje weg bij Groningen

Ontdek de dinosaurussen

Op het landgoed is van alles te beleven, maar het dinopark is natuurlijk niet te missen. Er zijn maar liefst 30 dino’s verstopt tussen de bomen en je leert van alles over de verschillende soorten dinosaurussen. Gaan jullie ze allemaal vinden tijdens de zoektocht? Ook kun je zelf dinobotten opgraven.

Hadden we het dinosaurium al genoemd? Dat is een museum waar alles over dino’s op een interactieve wijze wordt uitgelegd. Zo leert jong en oud spelenderwijs de tijd van de dino’s kennen. Een leerzaam dagje weg Groningen dus.

Actie tijdens het dagje weg Groningen

Tijdens een het dagje weg Groningen bij Familiepark Tenaxx hoef je geen moment stil te zitten. Voor de boogschietfans in de familie zijn er twee banen met 30 of 32 doelen. De ene baan is voor iedereen geschikt en de andere baan voor de gevorderden. Schiet de pijlen in het 3D-bogenpark op de foam dieren en kies jouw eigen afstand.

Ook is er een grote dinosaurusstormbaan op het park. Hier kan jong en oud rennen tot de energie op is. Ga jij de strijd aan? Op de dinorollerbaan kunnen de kinderen op een slee naar beneden glijden. Dat zorgt ook voor heel veel gezelligheid in het speel- en leerpark!

Om vervolgens af te koelen of om tot rust te komen kan je naar het water bij de zwemvijver op Landgoed Tenaxx. Neem op een warme dag een duik in het zwemwater en geniet van de rust en de mooie natuur terwijl je in een bootje op de vijver vaart. Heerlijk varen en zwemmen en roeien in een van de roeibootjes is toch een mooie manier om een drukke dag af te sluiten?

Wanneer zien we jou bij Dinopark Landgoed Tenaxx?

Dagje weg Groningen

Arrangementen bij een dagje weg Groningen!

Wil jij een dagje uit met bijvoorbeeld een kinderfeest? Dan zijn er vele leuke arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement waar je van bijna alle faciliteiten van het park gebruik kunt maken, compleet gemaakt met een snackmenu voor de kinderen. Het is zelfs mogelijk om boog te schieten met de hele groep, maar hier moet wel een volwassene bij aanwezig zijn.

Ook voor een dagje weg Groningen met school is Familiepark Tenaxx een goed idee! Voor schoolreisjes van 50 personen of meer is het park ook open buiten de normale openingstijden. Zo kun je met een school het hele landgoed voor jezelf hebben. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Is een dagje weg Groningen bij Dinopark Tenaxx iets voor jou?