Veelgestelde vragen

U kunt entreekaarten aan de kassa kopen of online via deze website. Er is geen prijsverschil.

U kunt aan de kassa’s met pin betalen. Het is niet mogelijk om extra geld te pinnen aan de kassa’s.

Kinderen van 0 en 1 jaar hebben gratis toegang.

Het restaurant, het dinopark inclusief het Krijtwoud met de brullende dino’s, het bomenpark en het miniatuurpark zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers mét een begeleider. Ook is er een mindervalidenwc in het restaurant. De rupsbaan en de trein zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Alle onderdelen van Landgoed Tenaxx zijn toegankelijk voor buggy’s en wandelwagen, behalve de trein en de rupsbaan.
Sommige delen van het Krijtwoud kunnen bij extreme weersomstandigheden nat zijn.

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. In het Miniatuupark zijn honden niet toegestaan.

Het is toegestaan om zelf eten mee te nemen naar het park. Het meebrengen en nuttigen van zelf meegebrachte dranken is niet toegestaan.

U kunt het park tussentijds verlaten. U krijgt dan een stempel op uw hand.

De grote vijver van Landgoed Tenaxx is officieel aangewezen als zwemwater. De waterkwaliteit wordt tijdens het zwemseizoen voortdurend gecontroleerd. Volg het door de provincie aangegeven zwemadvies (zie bord ter plekke). Ouders/grootouders/verzorgers zijn verantwoordelijk voor hun kinderen. Zwemmen is alleen toegestaan voor personen die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Zwemmen is op eigen risico.

Ouders/grootouders/verzorgers hebben hun eigen verantwoordelijkheid omtrent de risico’s die hun kinderen lopen.

U kunt kostbaarheden in bewaring geven bij een van de kassa’s.

Omdat de bereiding van glutenvrije gerechten een gegarandeerd glutenvrije omgeving vergt kan Landgoed Tenaxx geen glutenvrij eten aanbieden.

In het damestoilet is er een verschoningsplaats.

In de entreeprijs is inbegrepen: bezoek aan het Dinopark, Bomenpark, Miniatuurpark, Waterpark, Speelpark, Museum, dino-track, opblaasbare stormbaan, rollerbaan, rupsbaan, dinoschietkasteel, dino-opgraving, roeien op de bootjesvijver, zwemmen, speeltuin, rijden in het treintje en 1 x snackmenu (frietjes + 1 snack).
3D Boogschieten is niet bij de entreeprijs inbegrepen. Wel kunt u bij bij de kassa bij aankoop van een regulier ticket een kortingsbon krijgen voor 3D Boogschieten. Deze kortingsbon is geldig op de dag waarop u het reguliere ticket gebruikt. Voor workshops wordt een materiaalbijdrage gevraagd.

Omdat Landgoed Tenaxx geen overheidsinstantie is kunnen er geen kortingen gegeven worden op diverse passen.

Het is niet eenvoudig maar het is mogelijk om Landgoed Tenaxx met het openbaar vervoer te bereiken. Als u met de trein reist, is station Winschoten het dichtstbijzijnde station. Vanaf daar kunt u met de Hubtaxi naar Landgoed Tenaxx reizen. De Hubtaxi is goedkoper dan een gewone taxi; als u met meerdere personen reist, wordt het tarief nog lager. U moet de Hubtaxi echter wel (tenminste) 1 uur van tevoren bellen. De Hubtaxi wordt gereden door Taxibedrijf De Grooth, telefoonnummer: 0800 – 40 20 104. Voor de terugweg geldt hetzelfde.

Zaken die in het park zijn gevonden worden naar het depot ‘gevonden voorwerpen’ (bij het restaurant) gebracht. Tijdens openingstijden kunt u uw vermiste bezittingen bij het depot ophalen.

Ja, dat kan voor groepen vanaf 4 personen van 16 jaar en ouder (zonder kinderen).

Reserveren is niet nodig.