3D Boogschieten – geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen

Op Landgoed Tenaxx bevindt zich een 3D-bogenparcours met 20 dieren, van groot (dino’s, leeuw, tijger) tot klein (bij, slang). Ook bevindt zich hier een oefenbaan.
U huurt een boog, armbeschermer, 4 pijlen en een pijlkoker voor 2 uur, inclusief scorekaart en gebruik van de oefenbaan met instructie.
Er zijn bogen voor volwassenen en voor kinderen vanaf 4 jaar.

3D Boogschieten is onafhankelijk van het dinopark te boeken voor groepen van 4 personen of meer van 16 jaar en ouder (zonder kinderen).

De schietbanen mogen alleen gebruikt worden door 1 groep. Andere groepen moeten wachten of een andere baan kiezen.
Bij verlies of vernietiging van bogen, pijlen of accessoires wordt de kostprijs ervan in rekening gebracht bij de gebruiker.

Lasergame Dinobattle – geschikt voor groepen vanaf 2 personen van alle leeftijden

Groepen (max. 2 personen) strijden tegen elkaar met laserguns in het Krijtwoud.
start: de groepen volgen de survivalrun tot en met de trekvlotten. Daar staat een bord naar de DINOBATTLE. De ene groep stelt zijn gun af op de kleur rood, de andere groep op blauw. De beide groepen verdelen zich in het bos, overeenkomstig de aanwijzing op het bord. De groepen kunnen zelf de regels bepalen. Wanneer je drie levens verloren hebt door vuur van de tegenpartij kun je de gun herladen.
kosten: € 2,50 per gun per 3 kwartier.

Bij de dinobattle worden de guns voor een periode van drie kwartier verhuurd. Zodra er langer dan drie kwartier gebruik wordt gemaakt van een gun komt er een periode van drie kwartier bij.  Als borg vragen wij een ID-bewijs.