3D Boogschieten

Op Landgoed Tenaxx kun je 3D-boogschieten. Voor zowel kinderen vanaf 4 jaar, als voor volwassenen en ook voor ervaren schutters zijn er mogelijkheden!

Twee parcoursen

Er zijn twee boogschietparcoursen:

  • Geel: voor iedereen, ook voor kinderen vanaf 4 jaar. Niet geschikt voor compoundbogen. 30 doelen.
  • Rood: voor iedereen, minder geschikt voor kinderen en beginners, zeer geschikt voor gevorderden. Ook voor compoundbogen. 32 doelen hier en daar bestaande uit meerdere beesten.

Beide parcoursen bevinden zich in een bos. Beide bestaan uit een groot aantal 3D kunststof (foam) dieren, van groot (dino’s, leeuw, tijger) tot klein (bij, slang, eend) en zijn opgezet door professionals. Je kunt bij elk doel kiezen of je dichterbij of verder weg gaat staan. Er zijn drie moeilijkheidsgraden gemarkeerd. Voor beginners is er ook een oefenveld.

 

Boog huren of eigen materiaal

Je huurt een boog, armbeschermer, 4 pijlen en een pijlkoker voor 2 uur, inclusief scorekaart en gebruik van de oefenbaan met instructie. Er zijn bogen voor volwassenen en voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij verlies of vernietiging van bogen, pijlen of accessoires wordt de kostprijs ervan in rekening gebracht bij de gebruiker. Je kunt ook uw eigen boog en materiaal meenemen, mits u geen compoundboog gebruikt op het gele parcours.

 

Prijzen

Bij aankoop van een regulier ticket voor het dinopark krijg je bij de kassa een tegoedbon ter waarde van € 3,00 voor het 3D Boogschieten op dezelfde dag.

3D Boogschieten is ook onafhankelijk van het dinopark te boeken voor personen van 16 jaar en ouder (zonder kinderen). De kosten zijn dan € 9,00 p.p.

Ervaren boogschutters kunnen op aanvraag (info@landgoedtenaxx.nl) een abonnement afsluiten om ook buiten de normale openingstijden gebruik te maken van de parcoursen.

3D Boogschieten: leuk voor een familiedag, bedrijfsuitje of feest! Voor een boogschietuitstapje van een (lang) weekend of midweek zijn er uitstekende campings vlak in de buurt. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.