3D Boogschieten

Op Landgoed Tenaxx kun je 3D-boogschieten. Voor zowel kinderen vanaf 4 jaar, als voor volwassenen zijn er mogelijkheden! Het parcours bevindt zich in het bos en telt maar liefs 30 doelen! Het zijn 3D kunststof (foam) dieren, van groot (dino’s, leeuw, tijger) tot klein (bij, slang, eend) en zijn opgezet door professionals. Je kunt bij elk doel kiezen of je dichterbij of verder weg gaat staan. Er zijn drie moeilijkheidsgraden gemarkeerd. Voor beginners is er ook een oefenveld.

Het parcours is niet geschikt voor compoundbogen.

Boog huren of eigen materiaal

Je huurt een boog, armbeschermer, 4 pijlen en een pijlkoker voor 2 uur, inclusief scorekaart en gebruik van de oefenbaan met instructie. Er zijn bogen voor volwassenen en voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij verlies of vernietiging van bogen, pijlen of accessoires wordt de kostprijs ervan in rekening gebracht bij de gebruiker. Je kunt ook je eigen boog en materiaal meenemen, mits je geen compoundboog gebruikt.

Prijzen

Bij aankoop van een regulier ticket voor het dinopark krijg je bij de kassa een tegoedbon ter waarde van € 3,00 voor 3D Boogschieten op dezelfde dag.

3D Boogschieten is ook onafhankelijk van het dinopark te boeken voor personen van 16 jaar en ouder (zonder kinderen). De kosten zijn dan € 9,00 p.p.

Kijk hier voor een foto-impressie van een deel van het boogschietparcours: https://dinoparklandgoedtenaxx.nl/over-ons/fotos/

Klik hier om je scorekaart te downloaden! scorekaart.3Dboogschieten